U bevindt zich hier: Startpagina » Kinderfietskarren » Winther Dolphin

Winther Dolphin

Comfort, veiligheid en duurzaamheid zijn de punten waar de Deense fabrikant veel aandacht aan heeft besteed. Een goede keuze van framebouw, wielen, banden en een laag eigen gewicht maken deze kar tot een lichtrijdende fietskar. De ongeëvenaarde wegligging van de Dolphin is een basis voor snel, veilig en plezierig vervoer van uw kinderen.

Winther Dolphin - New Edition - 1149 EUR

Technische gegevens Dolphin Deluxe

gewicht 14 kg   laadvermogen 45 kg
afmetingen (LxBxH) 79 x 101 x 112   zit breedte 54 cm
afmetingen gevouwen 110 x 79 x 44   zit hoogte 75 cm
wiel/bandenmaat 20"   bodem kunstof kuip
  • De stevige kunststof kuip, gemaakt van polyethylene, het staal onder de kunststoffen, die als basis dient voor deze zeer licht rijdende fietskar, is bijna drie millimeter dik en kan een zeer hoge belasting verdragen.
  • De verdere constructie is echt Scandinavisch ; eenvoudig, doeltreffend en betrouwbaar.
  • De vering, een simpele maar zeer goed doordachte rubberblok asvering doet precies wat hij moet doen : de kar een stabiele wegligging geven en de kinderen beschermen tegen al te hevige schokken.
  • Het frame, gemaakt van gehard aluminium is de basis van de zeer sterke veiligheidkooi die samen met de sterke kuip en het T vormig onderstel een veilige fietskar is voor uw kinderen.
  • De zitting in de Dolphin is dusdanig dat kinderen daar plezierig op kunnen zitten zonder snel moe te worden. Ook de uitgekiende zithouding en de beschikbare beenruimte werken daar aan mee.
  • Het binnenste van de kar is mooi afgewerkt en de stevige rugleuning, die ook een slaapstand heeft, geeft de mogelijkheid de ruime bagageruimte te gebruiken zonder dat de kinderen daar last van hebben.
  • Met een simpele ingreep verandert u de "Dolphin" van een fietskar naar een wandelwagen.
Ook in het zwart verkrijgbaar : 1149 EUR
Ook in het zwart verkrijgbaar : 1149 EUR