U bevindt zich hier: Startpagina » Kinderfietskarren » THULE

THULE Chariot Carriers

Thule Chariot fietskarren

Het Canadeese merk Chariot Carriers Inc. onderscheidt zich als marktleider in Europa reeds meer dan 15 jaar door de uitstekende kwaliteit, het gebruiksgemak, de hoge veiligheidsnormen en de grote inzetbaarheid. Actieve ouders over de hele wereld zijn enorm enthousiast over de multi-functionele en innovatieve Chariot fietskarren. Je krijgt (terug) de mogelijkheid om met zelfs de allerkleinste kinderen mobiel en sportief bezig te zijn.
Ondertussen is het bedrijf overgenomen door Thule en wordt het kwalitatieve gamma onder deze merknaam verder verdeeld.

Wij zijn als fietsenwinkel gespecialiseerd in fietskarren. Daarom leggen wij u graag de nodige verschillen uit in een persoonlijk gesprek. We voorzien graag de nodige tijd en vragen daarom wel eerst even een afspraak te maken.


Thule Chariot Sport Thule Chariot Cross Thule Chariot Cab
Multisportieve trailer
De ultieme trailer, jogger en wandelwagen die grote prestaties levert en comfortabel en stijlvol is voor sporters en hun kinderen.
Multisportieve trailer
De allround trailer, jogger en wandelwagen voor comfort en flexibiliteit voor gezinnen met een actieve levensstijl.
Multisportieve trailer
De sterke en ruime trailer voor dagelijkse trips voor een druk gezin.
online bestellen ? online bestellen ? online bestellen?
éénzitter of tweezitter éénzitter of tweezitter enkel tweezitter
Klik hier voor meer informatie en beschikbare kleuren en accessoires voor deze Thule Sport fietskar. Klik hier voor meer informatie en beschikbare kleuren en accessoires voor deze Thule Cross fietskar. Klik hier voor meer informatie en beschikbare kleuren en accessoires voor deze Thule Chariot Cab fietskar.
Thule Chariot Lite Thule Coaster XT
Multisportieve trailer
De lichtgewicht trailer, jogger en wandelwagen is ontworpen voor dagelijkse activiteiten.
De Thule Coaster XT is een duurzame fietstrailer die een veilige, comfortabele rit biedt, en gemakkelijk om te toveren is in een wandelwagen zodra u uw bestemming hebt bereikt.
online bestellen? online bestellen ?
éénzitter of tweezitter enkel tweezitter
Klik hier voor meer informatie en beschikbare kleuren en accessoires voor deze Thule Lite fietskar. Klik hier voor meer informatie en beschikbare kleuren en accessoires voor deze Thule Coaster XT

NIEUW - THULE COURIER

vanaf 819.95 EUR
vanaf 819.95 EUR

De veelzijdige fietstrailer voor een actief gezinsleven

Neem uw gezin en uitrusting mee, waar u ook naartoe gaat, met de Thule Courier - een veilige en comfortabele fietstrailer voor maximaal twee kinderen.

Flexibiliteit voor elk gezinsuitje

De Thule Courier is een veelzijdige fietstrailer voor elk type gezin. Deze duurzame trailer is ideaal voor lange ritten met het gezin of een snelle trip de stad in, dankzij de ruime cockpit voor twee kinderen. Deze wagen is perfect voor woon-werkverkeer en om kinderen naar school te brengen. En wanneer je op de bestemming aankomt, is hij eenvoudig om te zetten in een wandelwagen met compacte wielen die eenvoudig te manoeuvreren is op drukke plaatsen en is voorzien van een instelbare duwbeugel voor de ouders. Deze comfortabele fietstrailer kan ook volledig worden omgezet in een vrachttrailer en nog veel meer.

Pendelen met gemak

Het is een geweldige fietstrailer én een geweldige wandelwagen. Compromisloos. De Thule Courier wordt geleverd met twee wandelwagenwielen en een hoogwaardige Thule fietstrailerkit voor pendelen.

Royale laadruimte

De Thule Courier kan ook eenvoudig worden omgezet tot een cargotrailer. Met een duurzame en stevige laadvloer en geïntegreerde bevestigingspinnen blijf de lading te allen tijde op zijn plaats.

Ruimte voor uw viervoeter

Wilt u uw hondje meenemen voor een ritje? Dat kan! Met de optionele hondenfietskar-set maakt u van uw Thule Courier een trailer die geschikt is voor uw hond. Dankzij het meegeleverde zachte hondenbed en een dakscherm met geïntegreerd regenhoes kunt u uw beste vriend meenemen tijdens uw avonturen in de buitenlucht.

Wij hebben alle topmodellen in de winkel !
Wij hebben alle topmodellen in de winkel ! Sport / Cross / Lite, éénzitters en tweezitters - alsook tal van accessoires.