U bevindt zich hier: Startpagina » Bakfietsen

Bakfietsen

De ruimste keuze bakfietsen onder één dak.

Bakfietsen worden steeds populairder in België. Daarom hebben we naast de grootste collectie fietskarren ook de ruimste keuze bakfietsen in onze showroom. We zijn verdeler van volgende kwalitatieve merken bakfietsen Bakfiets.nl, Butchers & Bicycles, Christiania, Dolly Bikes, Gazelle Cabby, Johnny Loco, MichelMobil, Nihola, Urban Arrow, Zigo en Winther.

Ondertussen zijn er ook verschillende bakfietsen met trapondersteuning verkrijgbaar. Een bakfiets met een elektrische motor kan een goede ondersteuning zijn indien je meerdere kinderen wil vervoeren, lange afstanden wil rijden of in heuvelachtig gebied woont. We hebben verschillende modellen in ons gamma, o.a. een driewieler en een tweewieler van Bakfiets.nl alsook de elektrische bakfiets van Urban Arrow. Christiania bikes heeft 'de Green Power'. Overzicht elektrische bakfietsen.

De goedkope bakfietsen zal u bij ons helaas niet kunnen kopen. Een goede bakfiets is een investering in veiligheid, comfort en duurzaamheid. Daarvoor worden telkens de beste merkonderdelen gebruikt zoals Shimano Nexus en Sram, dezelfde onderdelen die ook bij het hogere gamma van stads en hybride fietsen wordt gebruikt.
Wenst u verdere uitleg of over te gaan tot de aankoop van een bakfiets, neem dan snel contact met ons op. Meer informatie is er ook te vinden op onze website Bakfietsinfo.be.

Welkom in onze winkel

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Meer weten over bakfietsen ?

Surf naar Bakfietsinfo.be Wij hebben ondertussen een aparte website gemaakt waar u alle info vindt over ons assortiment veilige, meest kwailitatieve bakfietsen die er op de markt zijn. Natuurlijk kan u bij ons in de winkel ook al deze modellen komen bekijken en eventueel een testrit maken.

Helmpjes op !

Wij raden ten zeerste het gebruik van een fietshelmpje aan ! Wij hebben een uitgebreid assortiment veilige en trendy fietshelmen